Ukmergės rajono policijos komisariate 2012 m. kovo 29 d. jau ketvirtąjį kartą vyko 1-4 klasių mokinių konkursas „Mes - policijos bičiuliai“.

 

Konkurso tikslas – ugdyti vaikų teisinę nuovoką, meninę saviraišką, visuomeninės pareigos jausmą bei formuoti komandinio darbo įgūdžius. Konkurse dalyvavo ir mūsų mokyklos komanda: Donatas Smailys ir Violeta Šataitytė (1 kl), Simona Bačėnaitė ir Aistė Matulevičiūtė (3 kl.), Karolina Maželytė ir Meda Stankevičiūtė (4 kl.). Mūsų mokinukai konkurse puikiai pasirodė, gavo didžiausius įvertinimus už meninio darbo pristatymą ir už vaidinimą, buvo apdovanoti II-os vietos diplomais ir saldžiais prizais. Mokinius konkursui parengė mokytojos Aldona Ruzienė ir Vaiva Šidlauskienė. Ačiū.

Sėkmingas debiutas dailės ir technologijų olimpiadoje Rajoninė pradinių klasių mokinių dailės ir technologijų olimpiada šiemet vyko pirmąjį kartą. Olimpiada buvo skirta paminėti pasaulinei Žemės dienai. Mokiniai gavo labai įdomią kūrybinę užduotį - padaryti šuniuką iš ateities. 

 

Mūsų mokyklos antrokai - Toma Razvadauskaitė, Paulina Geidarovaitė, Danguolė Stankevičiūtė ir Žygimantas Smailys - puikiai atliko namų darbą, sėkmingai pasirodė olimpiadoje ir užėmė garbingą III-ąją vietą. Mokinukus olimpiadai paruošė mokytoja Leokadija Talalienė. Šaunuoliai.